Εστιατόριο, Καφέ & Μπαρ

Side photo
Σε ατμόσφαιρα κομψότητας και ζεστασιάς με εντυπωσιακή διακόσμηση από μοντέρνο ιταλικό έπιπλο, θα απολαύσετε στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. 

Η τοποθεσία μαγευτική, καθώς όπου κι αν κοιτάξετε βρίσκεστε μέσα στην φύση. Η μπροστινή πλευρά της Ονειρόπετρας προσφέρει απέραντη θέα στο βουνό με το πράσινο των δέντρων και το μπλε του ουρανού να σας ταξιδεύει, ενώ το πίσω μέρος σας μεταφέρει σε παραμυθένιο σκηνικό, όπου θα αφεθείτε στους ήχους των πλατανιών που αγκαλιάζουν το ποτάμι που κυλάει μπροστά στα πόδια σας.

Μια αληθινά ξεχωριστή εμπειρία για να ξεκινήσετε ευχάριστα την ημέρα σας είναι το πλούσιο πρωινό με χειροποίητες πίτες και κάθε λογής τοπικά εδέσματα.

Ο σεφ δημιουργεί ζωντανά για εσάς απολαυστικές κρέπες, αφράτα και ζουμερά pancakes καθώς και χορταστικές ομελέτες με φρέσκα υλικά της επιλογής σας.

Ξεκινήστε το πρωί με τον καφέ σας και συνεχίστε το απόγευμα μέχρι το βράδυ με χειροποίητα γλυκά και ποτό μπροστά από το τζάκι αλλά και έξω στο πράσινο μπροστά στο ποτάμι, κάτω από την δροσιά των πλατανιών.

Το εστιατόριο μας ξεχωρίζει για τη δημιουργική του κουζίνα. Επιλέγοντας τα πιο φρέσκα τοπικά προϊόντα για να μεταμορφωθούν σε μια εξαιρετική γευστική εμπειρία που θα κατακλύσει τις αισθήσεις σας.